Terenuri Mini – Golf

Importanta terenului de mini golf

Terenurile de mini golf care sunt distractive, provocatoare si interesante atat pentru dumneavoastra cat si pentru cei care va viziteaza. Au scopul sa mentina vizitatorii sa revina si acestia pot atrage mai multi clienti prin povestirea minunatelor momente petrecute in aceste locuri pentru recreere si distractie. Jocul are un regulament pentru golful in miniatura, traseele incorporeaza spatii verzi, banci, cursuri de apa, capcane de nisip, gazon dur si alte caracteristici care fac jocul distractiv si provocator. Acesta este unul din multele motive pentru care lumea vine si revine sa joace.

mini_golf_garden_service-2

Am enumerat mai jos sapte dintre cei mai importanti pasi pe care este indicat sa-i urmati dupa ce ati decis sa includeti in proiectul gradinii dumneavoastra si o cascada:

1. Traseele terenului
Obstacolele intre zonele cu gauri, fluxurile diversificate, amenajarile peisagistice si diferentele de nivel, cascade spectaculoase, gauri pitoresti, amenajari luxuriante si alte caracteristici sunt elemente de design importante pentru a crea sentimentul ca jucatorii se afla in spatiul lor. Schimbarile de inaltime nu trebuie sa fie extreme sau scumpe si pot fi adesea realizate utilizand avantajele caracteristicilor existente ale terenului unde se afla locatia. In cele din urma, traseele terenului de mini golf sunt concepute pentru a evita backup-urile si a asigura fluxul maxim. Amenajarea unui teren de langa o sosea este esentiala pentru atragerea jucatorilor in orice zona, dar este deosebit de importanta pe pietele turistice competitive.

2. Alegerea unui constructor
Alegerea constructorului potrivit pentru amenajarea terenului este esentiala pentru succesul pe termen lung al proiectului. Construirea unui teren de golf in miniatura este un proiect de constructie si o parte de arta. Doar pentru ca un constructor poate turna beton nu inseamna ca poate construi un teren de mini golf. Proiectarea si construirea este un lucru care imbina tehnica cu arta. Asigurati-va ca un constructor ales are designeri care sunt experti in proiectarea de terenuri, nu numai arhitecti si/sau ingineri. Designerii inteleg cum sa incorporeze cote diferite pentru a spori atractivitatea tuturor gaurilor de joc conform cerintele jucatorilor de toate categoriile.

3. Selectarea terenului
Terenurile de mini golf se pot construi cu succes pe zone plate de la malul marii sau pe dealuri impadurite. Oricare ar fi conturul sau relieful proprietatii se poate crea un teren profitabil. Recomandabil, in general, intre 15000 si 22000 de metri patrati pentru un curs de 18 gauri, cu o suprafata suplimentara pentru un club si o parcare, dar se poate construi si pe terenuri mai mici intre 1500 si 2500 metri patrati.

4. Mini golful – o distractie in familie
In timp ce exista o multime de oportunitati de afaceri de divertisment de familie pentru antreprenori, putini sunt la fel de profitabili ca cei din mini golf. Peste 130 de milioane de oameni joaca in fiecare an, cu venituri din industrie de peste 1 miliard de dolari anual. De la copii mici la cetateni in varsta, jocul se adreseaza jucatorilor de toate varstele. Mai mult, este o afacere distractiva de operat.

 5. Mai mult timp pentru a face ceea ce doriti
In climatele nordice, este o afacere sezoniera, lasand o jumatate de an sau mai mult oamenii sa calatoreasca. Dar in zonele temperate si calde se poate juca si 10-11 luni pe an.

6. Investitii, plati si profituri
Costul de construire a unui teren de mini golf va depinde in mod natural de dimensiunea si scopul proiectului, de caracteristicile pe care le alegi pentru a va face terenul de mini golf unic si cat mai atractiv. In functie de proiectarea terenului si costurile de constructie, multi dintre clientii (proprietarii de terenuri recupereaza investitia initiala in primele 18 luni de functionare. Rezultatele reale variaza de la un teren la altul.